sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Hyvinkää

27.6.2015

Lähdimme aluksi Hyvinkäältä Helsinkiin, jossa oli Helsinki Pride tapahtuma. Tapuhtuman jälkeen siirryimme alppipuistoon jossa oli myös jotai häppeninkiä. Sielä soittivat artistit muunmuossa Pelle Miljoona United.




    









28.7.2015
Menimme käymään Kytäjällä päivä käynnillä. Jätimme auton metsätien reunaan josta kävelimme noin pari km. Paikan päällä oli tarkoitus sytyttää nuotio ja hengailla sielä, mutta paikalla oli lapsiperhe joten päätimme hetken oltuamme lähteä takaisin. Paluumatkalla kävimme ostamassa ämpärigrillin ja illalla grillailimme takapihalla.








1.7.2015

Olimme menossa yöllä lentokentälle Katja-Leenan kavereita vastaan. Ajattelimme kuitenkin poiketa porukoillani Espoossa samalla kun sielä päin liikuttiin ja viedä samalla rinkat ja pyörän sinne. Porukoilla oltuamme lähdimme kentälle yllättämään Katja-Leenan kaverit. Olimme tehneet myös hienon kyltin hetiä varten.





2.7.2015

Haimme Katja-Leenan kaverit Helsingistä Hyvinkäälle. Menimme käymään rannalla ja illalla grillasimme.







3.7.2015

Lähdimme kaikki ajoissa aamulla Hyvinkäältä. Minä Espooseen, Katja-Leena siskonsa kanssa Turkuun Ruisrockiin ja hänen kaverinsa Helsinkiin. Porukkani lähti 4.7 etelään viikoksi ja minä jäin himaan vahtimaan lemmikkejä. 6.7 Katja-Leena tuli Espooseen







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti