maanantai 13. heinäkuuta 2015

Tallinna, Viro

10.7.2015

Nukkuminen jäi taas vähäiseksi ja aamulla lähdettiin 6 aikaan liikenteeseen. Laiva lähti 8.30. Saimme auton Hakaniemen 24h parkkiin ja sieltä menimme sporalla laivalle. Laivassa olimme hyvissä ajoin. Hyttiä meillä ei ollut joten istuimme pöydän ääressä koko matkan. Saimme kuitenkin koristeltua kangas kassia.




Päästyämme Tallinnaan otimme ilmais bussin kauppakesus Rocca Al Mare:een. Sielä pari tuntia pyörittyämme otimme bussin takaisinpäin ja jäimme toisen kauppakekuksen kohdalla pois. Siellä ostimme sapuskaa ja pyörimme hetken. Sieltä lähdimme talsimaan kohti vanhaa kaupunkia jossa oli jonkilaista keskiaiakas teema hässäkkää. Eli kaikenlaisia kojuja sun muuta. 

        

   



               








Parit korut tarttui kojuilta mukaan.


Sieltä vielä satamaan päin palatessamme löysimme ihanan "Viron Auringon" eli jonkin sortin "hippi kauppa".


   
Katja-Leena löysi sieltä itselleen viimein uuden repun ja kaikkea muutakin kivaa titenkin. Laivalle palasimme juuri puolituntia enne laivan lähtöä.



 

Laivalla jatkoimme kangaskassin koristelua.



  



Reissu sujui hyvin ja kelikin salli, vaikka olikin luvattu vesisadetta ja ukkosta. Päivä meni nopeasti ja illalla pidimme vielä viimeisen illan (ennen kuin porukat tulivat) kunniaksi pienet "bileet".
   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti